Tereny Pierwotnych > Jezioro
Błękitne jezioro
Rachil:
Ptak przesladowca dziobnal basiora w czolo po czym poscil sie go i odlecial skrzeczac dobitnie i wyzywajac roznymi ptasimi wyzwiskami. Ale nie odlecial za daleko sokol nindzia czuwal
sry za bledy ale pisze na tablecie xd
Razer:
Razer marszcząc brwi spojrzał na sokoła z oburzeniem. Wstał i odszedł(wyszedł) bez słowa.
Rachil:
-spoko.
odpowiedziała kiedy odmieniła się
-teraz wybacz idę poprześladowac jeszcze naszego gościa
tym razem królik morderca sadysta zachichotała po czym zmieniła się w białego królika i odkicała
Razer:
Wszedł. Razer chwiejąc się usiadł pod pobliskim drzewem.Obraz mu się "rozmazywał".Czuł,że dzieje się z nim coś dziwnego.Nagle jego skórę przebiło skrzydło.Po chwili zjawiło się drugie.Basior zawył z bólu.Miał wrażenie,że jest rozrywany od środka.Padł na ziemię, a głowa i reszta ciała zmieniały kształt.Wilk był nadal przytomny i cierpiał.Słyszał okropne wrzaski,widział wspomnienia,aż w końcu jego oczy pochłonęła ciemność i stracił przytomność.
Idź do wersji pełnej