Różności > Opowiadania, wiersze...
Historie Nany
Nana:
O.O EPIC WIN! W końcu wygrałam z facetem!!! \(•-•)/
Nawet teraz nie wiesz jak się cieszę!
No bo Raziu nawijał o tychże włoszkach... i no.. Nie martw się nie ominie cię c:
Ej serio? Mam mega dziecinny! Ponoc lepiej brzmi po angielsku. Jak dobrego teksta mi przyślesz to nagram się i ci wyśle o3o albo Karuś wstawi na forum bo ja ni umim.
Demek:
Tu nie idzie wstawiać takich rzeczy... jedynie na yt... chociaż w sumie mogę poszukać innych stronek, ale to więcej zabawy. Najłatwiej na yt. A kiedyś chyba filmik na asku miałaś jak do Śniegulca coś mówiłaś, replay replay cudny masz głos, więc nie narzekaj. Może nie tyle dziecięcy co kobiecy.
Nana:
dobra to ci na asku wyślę ;-;
Nana:
Demon błagam pisz do mnie bardziej... "na równi.."? bo... bo no....zawstydzasz Nankę no... *;-;*'''
ty wiesz w jakim ja wieku jestem i...nooooooo!!!! Sztap du dis! Glos mam jaki mam i uważam ze raz jest zbyt dziecinny a raz zbyt mało delikatny...a raz to w ogóle jak jakiś chłopak z osiedla no... ;-;
Do śpiewu się nie nadaje ale do jakiegoś dubbingu czy coś to może. ale raczej postać musiałaby być poboczna czy tam drugoplanowa bo gdyby była główna to by musiała naprawdę być niezłą suczą albo czymś jeszcze bardziej wrednym i złośliwym lub naiwnym... ;-;'''
Demek:
Nie sądziłem, że ten pomysł wejdzie w życie, że w ogóle na poważnie go weźmiesz. Ale faktycznie, nadajesz się na dubbing *-*
Na równi? A że co? Bo nie ogarniam xDD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej