Różności > Opowiadania, wiersze...
Historie Nany
Karoiiina:
Cudowne. A mam szlaban, dlatego nie patrzę v.v
Nana:
Witajcie.
Chwilowo w ogóle nie piszę bo nie mam czasu. Obiecuję że po pewnym czasie wrócę.
Czasu brak bo jestem w szkole mocno sportowej ;)
Nero01:
Szkoda, nie migę się doczekać dalszych części
Nana:
Nie wiem co napisać....
Powiem Wam że czuję że Was po prostu zawiodłam...
Zastanawiam się nad pozostawieniem i Nany i FIRMY i wszystkich opowiadań jakie zaczęłam pisać...
Jest mi szkoda bo przeraziło mnie to przez głowę często przychodzi mi myśl o odejściu...
Chciałam zrobić Wam przyjemność i kontynuować Nanę ale chyba zostawię pisanie w spokoju na pewien czas i wróce po pewnym czasie...
To co miało być w Nanie:Return of the legends
Nana miała W KOŃCU odkryć kim tak naprawdę jest i jakie umiejętności posiada.
Podczas "pewnych" splotów wydarzeń "rodzinka " przybywa na Ziemię. Oczywiście :
1. Aragorn stoczył parę walk
2.Matka Nany nie żyje
3. Logan umarł w lesie przekazując Orlikowi (bohater który jest ptakiem) list do Nany wiedząc że ta go odczyta.
4. Anesis nie długo będzie tatą.
5. Devil poległ podczas jednej z bitew.
6. Kiba ma jakieś wizje.
7.Rufus miał potomka.
8. Nana z całą resztą spotyka owego potomka i Aragorn mało nie łamie łapy, Anesis i Chwila zostają uwięzieni w jednej z komnat ale udaje im się uciec, Kiba wpada w pułapkę psychologiczną.
9. Pojawia się Bellena z próbą odkupienia winy lecz zostaje brutalnie zamordowana przez potomka.
10. Artur okazuje się potężnym magiem w świecie wilków.
11. Nana dowiaduje się o pewnej zdradzie Aragorna.
12. Spotyka również brata Słońca i poznaje jego prawdziwe imię przez co dowiaduje się też co zrobił kiedyś Aragorn i dlaczego mówią na niego 'Cień'.
13. Nana spotyka drugiego brata ale ten przekazuje jej swoją "moc" i umiera na wskutek ataku na jego kryjówkę.
14.Kolejna potyczka z bratem Słońca. Tym razem wszyscy wychodzą cało.
15.Walka z bratem Słońca. Chwila i Anesis dzielnie walczą ale Brat ciężko rani Chwilę w brzuch. Anesis w szale nie patrzy gdzie czym strzela,rzuca i łamie i trafiając nie tylko w Brata trafia również w Aragorna w "starą ranę" (rana po postrzale i odłamku lodu).
Aragorn wykończony pada na ziemię i nie ma siły wstać. Gdy Brat ma mu zadać ostateczny cios, Potomek ( Rayfil ) ratuje Aragorna. Nana korzysta z okazji i uśmierca Brata.
16. Poznanie powodów Rayfila ocalenia Aragorna. Rayfil chce w zemście za "zdradę ojca" według jego, osobiście, brutalnie zamordować 'Cienia'.
17. Walka Nany i Rayfila. Aragorn, Anesis, Chwila i Kiba który nie wiadomo skąd się pojawia, pomagają Nanie w walce.
18. Kiba ginie ponieważ nie mógł patrzeć jak Nana walczy sama przeciwko Rayfilowi i obrywa śmiertelnym ciosem od niego.
19. Nanie udaje się pokonać Rayfila.
20. Okazuje się że maleństwu nic się nie stało i urodziło się w tym samym momencie kiedy zginął Kiba. Anesis i chwila postanawiają go nazwać Kieł.
21. Dusze zmarłych przyjaciół zabierają ich w bezpieczne miejsce. Zabierają ich do ForestLane.
No i mniej więcej tak miało być....
Postaram się to jakoś napisać ale nie obiecuję że jeszcze będę na tym forum i ogólnie.
Trzymajcie kciuki że nadejdzie mnie to zapomniane już uczucie weny.
~ Pozdrawiam Was wszystkich bez wyjątków.
Nana
Demon:
Że co?! Czytam to już chyba 4 bądź 6 raz i chyba jeszcze raz przeczytam i zapytam czy Ty sobie jaja robisz?
No weźże nas nie opuszczaj, kontynuuj swą pisarską działalność, je***ć forum (co ja piszę, co ja myślę... te emocje dobijają) tzn. nie je***ć forum, tylko no.. Twoje opowiadania zajefajnie się czyta, są w pewnym sensie w pewnym tego słowa rozumieniu - uzależniające.
Czytam je od początku, owszem miałem tam ostatnio mały kryzys ale nadrobiłem straty i na nowo się wciągnąłem chociaż nie zawsze komentuję, bo po prostu brak mi słów a pisanie samego 'super' uważam za nie godne tego by to pisać, bo to takie nic, trzeba napisać coś więcej... takie zajebiste opowiadania zasługują na coś więcej.
Taa, szkoła, obowiązku i czasu i weny brak... ale nie porzucaj tego, niedługo ferie... może coś Ci wena, nowe chęci przyjdą i dokończysz to czego już rozpiskę tu podałaś, naszej Nanki... yeyy tyle mam jeszcze opinii na ten temat, myśli a nie mogę napisać bo słów brak..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej