Różności > Opowiadania, wiersze...

Historie Nany

<< < (64/258) > >>

Demon:
Oj no przepraszam, zacząłem to czytać niedługo po tym jak to dodałaś ale jakoś tak wyszło, że nie dokończyłem potem przeczytałem a nie skomentowałem bo jakoś chęci nie miałem, sorki *ou, winny się tłumaczy teraz*.

To skoro już foch jest to się czegoś poprzyczepiam, bo chyba tylko ja to zawsze robiłem więc należy tradycje podtrzymać.
Tam gdzie jest to, jak trafia na wilki i prosi o schronienie, to ona ucieka przed tym Niedźwiedziem, prawda? A tak przynajmniej zrozumiałem, a jeśli źle to sorry, ale jeśli {o masakra, ile powtórzeń nawaliłem} to prawda to tam jest:

--- Cytuj ---Z moim narzeczonym Ikarem i córeczką Sorą przybyliśmy tu aby szukać schronienia od człowieka zwanego Szarym Niedźwiedziem Kion
--- Koniec cytatu ---

No i jeśli oni się przed nim ukrywają to tam nie powinno być:
blablabla szukać schronienia przed człowiekiem zwanym blablabala ?

A jeśli jest dobrze to też mi coś nie pasuje, może za dobrze nie zrozumiałem tego zdania, ale w każdym bądź razie coś, chyba to 'od' mi nie pasuje, ale no ja nwm, ja mam ledwo 2 z polaka więc się nie znam xDD

Skrzydła 5 m? Wow, giganty, to jest dobre na wyobraźnie, taki olbrzym... to mi się podoba... chociaż rude :P

Czyli foch do jutra aż? No cóż, muszę to przetrwać xd

A tak z innej beczki to chyba czasem lepiej jak nie zdążę przeczytać bo przynajmniej nikt się nie czepia xD

Co do tego 'Imienia' szybko przeskoczyłaś do tych 14-stu lat, niby tak można ale mogłaś wcześniej wpierniczyć tam jedno akapitowy opis jak się jej żyło z nimi, co robili, jak sobie radzili, chociaż to tak tylko moje kolejne czepianie się, bo ogółem to taki szybki przeskok nie zanudzi, przez co Twoje opowiadania super się czyta.

I właśnie, ponudziłem już dość to pora napisać pozytywny komentarz, bo jakże by bez niego :P

Tak więc, miałaś rację szybko się to przeczytało, akcja mi się podoba, no akcja była zajebista wręcz. No więc było super, będzie super, czekam na c.d tego 'Imienia' xD

Nana:
Szanowny Demonisław się odezwał! ._.
Co do tego z tym Kionem to tak zgadza się.
Dlaczego tak szybko? Cóż nie chciałam nudzić tym jak przywódcy pozostałych watah coś podejrzewali i zanudzali Szarych jakimiś konferencjami...Ale najzabawniejsze jest to że te wilki żyją o wiele,wiele dłużej niż normalne :)
Dlatego tak skróciłam. Imię zmieniłam bo dowiedziałam się że to bardziej męskie imię niż damskie. Sumiko powinno być dobre ;)

Demon:
Bo to są nienormalne wilki xD
No właśnie, to by mogło być nudne, aczkolwiek dokładne, jednak twe opowiadania temu są fajne bo nie męczysz nudami tylko sama akcja, więc no, dobrze jest jak jest xD
Ja to nawet bym się nie skapnął. W końcu Sora pasuje do żeńskiej osoby, chociaż do obojniaka też, ta Sora, ten Sora, to Sora... hmn no nwm xD

Karoiiina:
Dobra więc, przeczytałam gdybym tego nie uczyniła, Nana by się na mnie obraziła, powiem szczerze, iż cudne *_* xD

Nana:
Moja koleżanka twierdzi że najlepsza akcja jest wtedy gdy zaczyna się walką lub czymś mocnym.  Muszę zrobić  cd .-.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej