Różności > Opowiadania, wiersze...
Historie Nany
Karoiiina:
Nanuuuuś, zaduuuupięęęę Cięęęęęęęęęęęe ;-;
Bieszczady są przy Ukrainie, nie gdzie Zakopanem ;-; Człowieku, ja jestem niedaleko Bieszczad, a Ty mi tutaj wyskakujesz z Zakopanem.. Dżizys krajs, kto Cię uczył geografii?
Nana:
EEeeeemmmmm przerabaimy Ameryki... o.O xDDD
Babka ucisza klasę przez 25 minut potem 5 min gada że jesteśmy niewychowani, 5 min prowadzi lekcje po czym przez resztę lekcji się na nas braża i na koniec lekcji mówi: przeczytajcie sobie o tym w podręczniku...
I....dzięki temu cała klasa ma albo zagrożenia albo 2 ^^
Udupcz Demka! On je zupę szczawiową i...i..i chce żebym z cegły przepisała całą kontynuację Nany O.O
Nana:
Karo mnie do Demka ciągnie bo chce mu dać ze szpinaka xDDD
Demon:
--- Cytat: Nana w Grudzień 09, 2014, 20:24:50 ---Ty sadysto! O.O Zobaczysz Święty Mikołaj ci zamiast rózgi i prezentów przyniesie taką cegiełkę, arkusz papieru i pióro (takie jakim pisali w średniowieczu) oraz kubełek z atramentem i wtedy zobaczymy czy ci się spodoba przepisywanie takich dłuuuuuugich rzeczy. Jeszcze z wszelkiego rodzaju poprawkami!
Sadysta jedzący szczaw .__.
--- Koniec cytatu ---
No mi by się nie chciało, ale całe szczęście moja kochana Nanusia to grzeczna dziewczynka i dostanie super prezenty, bez cegiełek i innych pierdółek, będzie dalej miała swojego lapka i co tam jeszcze ma, same rzeczy z XXI w, a nie XV i bez problemu, z uśmiechem na twarzy to przepisze raz dwa i wstawi tu by Demek, ten złamasowaty sadysta, mógł to przeczytać i poprzyczepiać się czegoś, chociaż sam by lepiej tego nie zrobił.
xDDD
Nwm dokładnie gdzie są Bieszczady, wiem że daleko i gdzieś na wschód xD Nie umiem nic z Geo, dziś na testach problem miałem z zakreśleniem na mapie Chorwacji... a o Polsce to... województwa i ich stolice znam, ale gdzie dane województwo to nwm gdzie jest, wyj. małopolskie, pomorskie i mazowieckie xD
Mam podobne lekcje geo, tylko że babka nie ucisza nas, bo wie, że to niemożliwe, więc coś tam prowadzi niby lekcje ale nikt nie słucha, każdy robi swoje, więc ona wyżywa się na kujonach z pierwszych ławek xD
Hahaha, ok xDD
Nana:
Zapragniesz jeszcze szpinaku Demoniasty! xDDD
Ależ oczywiście Demku, oczywiście XDDDD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej