Tereny Poza Watahą > Pustynia
Kanion
Menma:
-hym... -mruknęła cicho,śledząc wzrokiem tekst-w takim razie,wychodzi na to że ten wilk jest tylko marionetką...on ci nie odpowie"dlaczego",bo został do tego zmuszony...Potrafię zrozumieć jego działanie,może nie jest szlachetne...zresztą-Spojrzała na wadere-w takim razie wiemy że istnieje wyższe zło,które chciało śmierci twojej rodziny,które miało powód zniszczyć ci życie,oczywiście nie chcąc brudzić swoich rączek..bardzo mądrze..-spojrzała na Vai-to twoja wola,możesz odpuścić,lub znaleźć czarnego basiora i zakończyć jego życie,bądź znaleźć źródło wszystkiego,czyli zleceniodawce..bo to główny przestępca..on tego chciał..
Vailins:
Kiwnęłam głową.
-Ja... Wybaczam mu. Już wiem co było w jego spojrzeniu, tamtego dnia. Odnajdę go, a potem on pomoże zabić "zleceniodawcę", jak powiedziałaś. Choć nie wiem, czy dobrze robię.-powiedziałam cicho po czym wyszłam z jaskini. Zdeterminowana ruszyłam za zapachem basiora. Moje łapy jakby same się przesuwały. Co z tego, że jest upał, a Słońce dosłownie smaży grzbiet. Trzeba iść.
Uśmiechnęłą się delikatnie,podążając za nią-Nie wiem czy zdrowo nam iść w stronę zemsty,lecz nie mogę wmawiać ci innego,zważywszy na to co sama zrobiłam..
_____
W sumie xd Chociaż nie jestem pewna czy nie powinnaś o to też porozumieć się z Nero xdd albo ja xdd
+Mogę*-* ale od razu zaznaczam że się nie znam xD
Menma:
____
Znaczy ja chętnie w sumie xd tyle że nero to moja rodzinka i muszę z nim najpierw to"uzgodnić" bo się jeszcze pogniewa,że bez jego wiedzy xdd
+Nie wiem czy zostać Basiorem,czy waderą xD
Vailins:
Biegłam tak po pustyni, nie dając sobie odpocząć. Nie mogłam. W mjej głowie kryło się tylko jedno słowo: zemsta. A więc biegłam, aby przelać krew basiora, który zabił moją rodzinę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej