Tereny Pierwotnych > Ocean
Wysepka niedaleko brzegu.
Karoiiina:
Ach, no tak, tutaj była cała akcja ze Śnieżką i basiorem, jak to udało im się z Lajną go dobić.. To były czasy.
Michonne:
-Nie no, ja się ciebie chcę pozbyć w ogóle z głowy, wspomnień, a ty mnie atakujesz?!-warknęła Mi.
Zrzuciła basiora, patrząc na niego z odrazą.
-Jesteś żałosny!
Cui patrzyła na to z fascynacją.
Michonne:
-Tsa... Nic w życiu nie osiągnęłam-zaczęła udawać, że to ją martwi.-W porównaniu do ciebie, ja potrafię normalnie funkcjonować, potrafię normalnie żyć. Nikogo nie zabiłam? Skąd wiesz? Nic nawet o mnie nie wiesz, nie możesz tego potwierdzić.
Razer:
-Normalnie funkcjonować?Ja w przeciwieństwie do ciebie mam więcej rozumu i nie służę dla głupiej watahy,która wykorzystuje zagubione wilki,aby skazać je na niewolę alf...a co do zabójstw to zwyczajnie widać,że nie byłabyś wstanie zakończyć czyiś żywot,a jeśli tak to nieumyślnie bądź w ostateczności...Spójrz na me łapy.Zabrudzone krwią wielu rodzin...Na me kły... niejednokrotnie pozbawiły życia wrogów...na me oczy..widziały więcej niż ktokolwiek mógłby przypuszczać...-
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej