Różności > Opowiadania, wiersze...

Historie Nany

<< < (216/258) > >>

Karoiiina:
Te Nana, nie wiem czy to Cię pocieszy, ale pisząc bloga z Syrem i Ianem zrobiłam sobie drugą postać, starszego braciszka Demka (hehehehe), który robił z kolegi napalonego murzyna.. i najlepszy tekst "Gari.. jako.. napalony.. murzyn.." weź jaką myśmy bekę mieli XD

Darek, braciszku, jakiś fagas się mi oświadczał na gg ;____________;

Nana:
Demon! Oświadczam ci że jesteś"napalonym murzynem"! :D
Yeeeey!
Karo- żaden fagas tylko szanowny ruchacz/ pedofil/ kolega z GG ;-;

Demek:
Jakiego starszego braciszka? Chyba o czymś nie wiem. O.O

Dobra Kotku, czy tam raczej warcząca Kocico. Koniec z Kotkowaniem. I no, widziałem^^ Jakie emocje, zdecydowanie okres (nie)buntu idzie, oj na pewno xD
Uff, jak dobrze, że ja się nie śmieję, tylko całkowicie poważnie stwierdzam fakty XD

Em, to już tylko i wyłącznie twojego męża problem, ja to chyba powinienem się cieszyć, że siostra ma branie i starą panną nie będzie, hm?

Nana:
Wiesz co? Już wolę"kotku" niż "kocico" ;-;
Pewno na Asku xD ale ty wiesz ze teraz wyglądam zupełnie inaczej!
Mam prawie białe włosy w niektórych miejscach przez co dość ciekawe to wygląda i teraz na jesień ubieram się bardziej "nanowato" ( prawie jak w opku tylko żółtej bandanki nie noszę "
No i obowiązkowo związane włosy!
Demuś tylko chyba ciebie jedynego na oczy nie widziałam o3o
Ja bym się bała - a co jeśli będziesz miał 5 siostrzeńców i 3 siostrzenice? Co wtedy zrobisz? Wychować to trzeba!

Nana:
I widać komu tu się okres zbliża! D:
Demonie, czyżbyśmy z Karo i Śnieżką oraz pozostałymi kobietami na tym forum o czymś nie wiedziały? :D
Jakaś mutacja płciowa czy jakieś inne procesy zachodzą u ciebie? :3

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej