Różności > Gry
Hahahaha zabawny tekścik
Nero01:
Hahahhaha
blub:
Kochana Roxi!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale wstąpie do klasztoru. Myślę, że odkryłem to kiedy zobaczyłem skurczoną głowę w szpitalu psychiatrycznym i widziałem Cię zdejmującą ciuchy z bramkarza Manchesteru United . Jestem pewny, że jesteś zawstydzona wystarczająco, by zrozumieć że zmieniłem płeć. Zwracam Ci nasze dopasowane śliniaczki szpiegowskie, ale zostawię sobie Twój list samobójczy jako wspomnienie. Powinnaś także wiedzieć, że zawsze będę pamiętać o nienawiści do Legii Warszawa.
Pozdrowienia dla Twojej żaby Leonarda,
Saviour :3
XDXD
Nero01:
Kochany Darku (Demon)!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale nasz horoskop do siebie nie pasuje. Myślę, że odkryłam to kiedy przełożyłaś na mnie mankiety w Twojej szafie i widziałam Cię jak wycinałeś swoje inicjały w moim ojcu. Jestem pewna, że jesteś wystraszony wystarczająco, by zrozumieć, że święty Mikołaj nie istnieje. Zwracam Ci twoją sztuczną szczęke z Los Angeles, ale zostawię sobie trykoty Dawida jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że będę zawsze pamiętać naszą przyjaźń.
Idź się utop,
Wiki.
Nero01:
Jaki lol xD hahahhahahahahhahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahahaha hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahah6ahahahahahahahahaha
Nero01:
--- Cytat: Nero w Listopad 29, 2013, 19:26:22 ---Kochany Darku (Demon)!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale nasz horoskop do siebie nie pasuje. Myślę, że odkryłam to kiedy przełożyłaś na mnie mankiety w Twojej szafie i widziałam Cię jak wycinałeś swoje inicjały w moim ojcu. Jestem pewna, że jesteś wystraszony wystarczająco, by zrozumieć, że święty Mikołaj nie istnieje. Zwracam Ci twoją sztuczną szczęke z Los Angeles, ale zostawię sobie trykoty Dawida jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że będę zawsze pamiętać naszą przyjaźń.
Idź się utop,
Wiki.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej